Herman het reuzenkonijn

Hoi even wat over mij, mijn naam is Herman het reuzenkonijn die naam heb ik gekregen omdat ik een Duitse reus ben ik ben geboren op 28 juni in 2016 en woon in een dierenwinkel bij Sjaans Dierenparadijs in Hellevoetsluis

Mijn woongedeelte.

Mijn eigen woongedeelte is onder de trap en ik mag regelmatig loslopen in de winkel dat vind ik helemaal te gek, zeker als de mensen en uiteraard ook de kinderen mij aaien dan ga ik daar languit voor liggen.

Herman het reuzenkonijn Facebook pagina

Ik heb ook een eigen Facebook die je HIER kan bekijken, like je ook mijn pagina even dan blijf je ook op de hoogte van mijn avonturen en belevenissen.

herman het reuzenkonijn toen was ik nog klein.

herman het reuzenkonijn

herman het reuzenkonijn een stukje vliegen

Weet iemand hoe ik zo'n bezem gestart krijg? dat ik ook eens een stukje kan vliegen.

Geplaatst door Herman op donderdag 9 februari 2017

Ik vind het ook leuk om nieuwe artikelen in de winkel te testen , en ik mag vaak wat nieuws proeven al de geteste en nog andere artikelen kun je ook in deze webwinkel kopen.